joi, 24 februarie 2011

Vaginistul

Tulburarea Vaginistă de Personalitate (TVP)

Def: (lat: Vaginea Penibilae) Este o tulburare severă a personalității ce se manifestă prin subordonarea necondiționată și irațională a intelectului față de o reprezentantă a genului feminin, în vederea obținerii unor potențiale foloase sexuale, dar nu obligatoriu, din partea acesteia din urmă. Este caracteristică genului masculin și prezintă diverse forme, unele cu invalidări sociale accentuate.
Se poate spune că nu este o patologie în sine, ci doar o îndârjită emasculare cu un scop precis; cu toate astea caracterul iluzoriu al scopului si perseverența, chiar daca rezultatul eludează nefericitul beneficiar, atârnă, fără drept de tagadă, acest comportament în rastelul patologiei.
Clasificări și forme:
Vaginismul Comun: (Lat: Vaginea Perversae Vulgaris) Anumiți specialiști nu încadreaza acestă formă în patologia vaginistă pentru că nu se prezintă ca o trasătură accentuată și ascendentă de personalitate ci doar prin pusee periodice.
Debut și Descriere: Apare pentru prima data în perioada adolescenței și se regăsește la toate categoriile socio-profesionale, fară o ciclicitate ordonată și se manifestă prin șlefuirea verbală a clitorisului până când acesta capată proprietăți electrostatice.
Tratament: tratamentul este unul homeopat și se referă la lovituri in zona inghinală aplicate ritmic și cu forță ponderată, sau prin șocuri verbale și/sau referiri repetate la absența gonadelor.
Vaginismul Matrimonial: (Lat: Vaginea matrimonium) Este o formă cronică de vaginism fără manifestări ciclice și pur ascendentă (prin forța manifestărilor).
Debut și Descriere: Apare in general postnupțial (dar nu obligatoriu), se regăsește la toate categoriile socio-profesionale, crește constant pe parcursul vieții și se manifesta prin coagularea ideatică totală. Este forma de vaginism cea mai tristă care nu urmărește decât rar bonificații sexuale. Chiar dacă dă anumite invalidări sociale, vaginiștii matriomoniali, reprezintă o minoritate solidă și unită.
Tratament: -
Vaginismul Anal: (Lat: Vaginea Pederastum) Este forma cea mai hâdă de vaginism și se manifestă prin leșin intelectual prelungit.
Debut și Descriere: Apare în general postadolescentin, și este bine condimentată cu o întregă plajă de manifestări vestimentare pestrițe și accesorii buclucașe. Se manifestă mai des la semidocții cu studii superioare și este asezonată cu autosuficență exacerbată.
Tratament: tratamentul este unul homeopat și se referă la lovituri in zona inghinală aplicate ritmic și cu forță disproporționată, prin lovituri de bocanc la baza nasului, urmate de micționarea direcționată peste globul ocular.

Observație: o atitudine opusă vaginismului nu este tradusă prin misoginism pentru că vaginiști nu sunt feminiști, ci doar niște lingușitori grotești fără opinii personale!

7 comentarii:

u mad? spunea...

prea lung. n-am citit.

Anonim spunea...

De apreciat aceasta aplecare academica asupra unui subiect ale carui meandre ne conduce zilnic viata, dar pe care nu suntem in stare sa-l apreciem. De unde si zicala germana : incaleca si fute, descaleca si dute. Sanatate curata.

ILUZIA spunea...

Pe vreme tineretii mele se numea simplu "atarnache", apoi acest termen a luat conotatii materiale. cum , datorita rautatii unora (!!) vad ca a luat proportii patologice. Adaug asa de fun si subspecia si "Deliriun vaginea". Se manifesta prin dorinta exacerbata de a contacta un vagin facand abstarctie de fizionomia purtatoarei. Cauze: consumul excesiv de alcool. Debut:in orice moment al existentei incepand de la a 3a tequila in sus. Manifestari: stari depresive si anxioase in dimineata imediat urmatoare urmate de panica si groaza la vederea monstrului. Tratament:se afce prin terapie feng-shui,in faza 1-se inlatura din casa cu rapiditate sursa ,in faza 2- se fixeaza tinta/le posesoare de vagin inainte de tequila pt a inlatura posibilitatea unei viziuni distorsionate.

Anonim spunea...

zici ca e un curs:))..anyway te pricepi la scris...felicitari!

Maria spunea...

te pricepi felicitari

Masaj Erotic Alba Iulia spunea...

un articol extrem de interesant felicitari

isterie si frustrare spunea...

O sa tin cont de aprecieri cand trec prin alba =))