joi, 4 octombrie 2007

Tara lui 'there is no tomorow'

Totul in tara asta se petrece de parca am suferi de un cancer in faza terminala. Probabil asta e cea mai grava tara a regimului comunist lipsa de viziune, lipsa unui master plan, care se ne de duca de la A la Z si nu doar de la A la B sau maxim C. Daca azi si maine imi este bine restul numai conteaza. Clar cancerul e metastazat si tumorile rasar hade prin toate sistemele functionale (sau ma rog functionale la limita subzitentei), dar sursa ar fi fara indoiala sitemul politic. Ar fi poate ok sa vedem asta la psd, prm sau alte partide prin care salasluiesc diverse personaje consumate si obtuze, dar la liberali este un pic ca un anus contra naturii. Si totusi ei sunt vioara 1 acum cand pentru un an si un pic de guvernare (ceea ce clar financiar e foarte bine, si care fara indoiala va avea o contributie serioasa asupra disparitiei unor dosare) au sacrificat foarte mult din viitorul lor politic. Nici macar psd ul ce scabros nu s-a compromis sa puna un guvern atat de penibil ca cel actual. Si toate astea in conditiile unui an important pentru noi, anul post aderare, cand sabia clauzei sta periculos de aproape de capul orb al justitiei, justitie lasata pe mana copilului tafnos al lui fenechiu, copil care se plange la doamna invatatoare 'presa' cum de alti copii il parasc ca nu a baut lapticu tot, cand ei au copiat la citire, au facut pipi langa pisoar si unii chiar fumeaza in spatele scolii.

3 comentarii:

Jumpin' Jack spunea...

precizari:
1. comunismul nu suferea de lipsa unui master-plan, dimpotriva avea unul, insa era unul pe cat irealizabil pe atat de absurd.
2. oare numai eu observ inca un lucru absurd: toate pacatele si neajunsurile(ca sa devin generic si scurt) lovesc in toate partidele(cu tot cu personajele lor) mai putin intr-unul...vajnicul, necoruptul, mereu si pururea ultim salvator PD.
poate exista oare un discurs de genul asta?! este macar in teorie posibil ca in tot circul asta psudo-politic sa existe un partid care sa nu participe la acest straniu spectacol in mod activ. poate daca se kema prtidul comunist si ne afalam cu povestrea undeva in anii '50 mai mergea absurdul teoriilor voastre, dar asa ma tem sa voi, sustinatorii PD va afundati in penibil. am stat si ma-m gandit de unde atat penibil in sustnearea unui partid. poate din deznadejdea ca dupa atatia ani nu a aparut inca un element providential fie el si partid...este oare PD providenta in povestea voastra?!

isterie si frustrare spunea...

1. nu era vb de comunism...ca sistem ci de oamneii ca elemente ale sitemului, ca si acum (desi acum nici sitemul nu este foarte hotarat ce vrea sa faca).
2. pd ul a fost ratat in enumerare nu ca ar fi salvatorul ci pentru ca este mediocru ... nu este nici ca psd ul nici ca liberali nu se axeaza pe nimic doar supravietuieste ... si cand alti fac prosti cu duiumul doar primeste bonusurile ...
3. pe de alta parte pasiunea ta pentru psd (foarte evidenta de altfel si de notorietate)ma determina sa iti amintesc ca sunteti la 20 si ceva pe barba voastra si cineva a luat 74 % tot datorita voua ... succes..:D

Jumpin' Jack spunea...

pasiunea mea pentru psd nu este o pasiune...mai degraba o dovada de realism politic!looool...hai ca ti-am zis-o!!! ganduri bune prietene!